Wie wij zijn

Ontmoet de trainers van Hermonde
Academie voor leiders

Hermonde

Wij zijn de academie voor leiders. We hebben talloze leiders geholpen om organisaties en teams effectiever te maken door te kijken naar wat voor leiders zij zelf zijn. Wij nodigen jou daarom ook graag uit om te reflecteren op jouw leiderschap. Op een fantastische plek creëren we samen ruimte voor verwondering en professionele ontwikkeling.

Bekijk ons volledige aanbod van trainingen en coaching op onze website, hermonde.nl

Laat je voeden en inspireren met baanbrekende inzichten.

Ontmoet de trainer

Joris Heus

Ik ben trainer bij Hermonde. Daarvoor was ik veertien jaar lang software ontwikkelaar. Ik ben programmeur geweest, teamleider, hoofd van een ontwikkelafdeling bij een aantal bedrijven.

In deze uiteenlopende rollen heb ik een hoop ervaren. Over hoe je kunt samenwerken onder hoge tijds- en werkdruk. Wat goed en minder goed werkt in de communicatie naar teamleden en klanten. Over verantwoordelijkheid nemen en durven delegeren.

In deze masterclasses komt die ervaring enorm van pas. Ik weet als geen ander hoe de dynamiek in de IT sector in elkaar zit. Ik wil heel graag bijdragen aan meer positiviteit en plezier in IT teams. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw verhaal. Welke ervaringen en valkuilen jij tegenkomt.

Academie voor leiders

Hermonde

Wij zijn de academie voor leiders. We hebben talloze leiders geholpen om organisaties en teams effectiever te maken door te kijken naar wat voor leiders zij zelf zijn. Wij nodigen jou daarom ook graag uit om te reflecteren op jouw leiderschap. Op een fantastische plek creëren we samen ruimte voor verwondering en professionele ontwikkeling.

Laat je voeden en inspireren met baanbrekende inzichten.

Ontmoet de trainer

Joris Heus

Ik ben trainer bij Hermonde. Daarvoor was ik veertien jaar lang software ontwikkelaar. Ik ben programmeur geweest, teamleider, hoofd van een ontwikkelafdeling bij een aantal bedrijven.

In deze uiteenlopende rollen heb ik een hoop ervaren. Over hoe je kunt samenwerken onder hoge tijds- en werkdruk. Wat goed en minder goed werkt in de communicatie naar teamleden en klanten. Over verantwoordelijkheid en durven delegeren.

In deze masterclasses komt die ervaring enorm van pas. Ik weet als geen ander hoe de dynamiek in de IT sector in elkaar zit. Ik wil heel graag bijdragen aan meer positiviteit en plezier in IT teams. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw verhaal. Welke ervaringen en valkuilen jij tegenkomt.